dilluns, 27 de novembre del 2017

Dades 27 de novembre de 2017

La setmana ha començat amb temps molt estable un dia més, i el matí ha estat completament assolellat arreu, mentre que a la tarda han aparegut bandes de núvols alts per ponent. Aquests núvols continuaran de nit a intervals, i la temperatura tornarà a ser baixa amb algunes glaçades, potser menys extenses i intenses que la nit passada. Demà durant el dia dominarà el sol, amb temperatures una mica més altes que les d'avui. De cara a dimecres una pertorbació circularà pel sud de la península portant pluges en aquella zona, mentre que a nosaltres ens afectarà d'una manera molt indirecta, amb núvols i alguna pluja feble. Un cop s'allunyi aquesta pertorbació, ja de cara a dijous el vent torna a girar a nord i ens començarà a arribar una entrada d'aire molt fred. No sembla que hagin de caure precipitacions a la nostra zona  però des de dijous fins com a mínim diumenge s'esperen dies d'ambient molt fred, amb glaçades generals i importants.

Les màximes del dia han anat entre els 6 i 12ºC, i mínimes entre els 0 i -5ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   8,1ºC
T. Mínima:   -3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   9,3ºC
T. Mínima:   -2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   10,7ºC
T. Mínima:    -3,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       6,6ºC
T. Mínima:       -0,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     11,9ºC
T. Mínima:      -2,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      8,0ºC
T. Mínima:      -2,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:      7,7ºC
T. Mínima:      -3,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      8,9ºC
T. Mínima:      -4,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:        7,6ºC
T. Mínima:        -0,6ºC
Precipitació:      0,0 mm
Fenomens observats:  gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada