diumenge, 12 de novembre del 2017

Dades 12 de novembre de 2017

El dia ha començat amb núvols baixos i algunes boires que s'han presentat a bona part de l'interior del país,i que han persistit fins a mig matí. A partir de llavors s'han anat desfent i ha quedat un migdia i tarda completament serens, tant sols amb algun nuvolet decoratiu. Aquesta nit ens creua un front des del nord que tant sols provocarà un petit augment de núvols i algun ruixat al Pirineu, i un cop hagi passat el vent de mestral es reforçarà notablement, el cel quedarà ben serè i les nevades reapareixeran al vessant nord pirinenc. Demà la temperatura serà clarament més baixa que la d'avui, ja que ens arriba una massa d'aire polar. Dimarts les temperatures seran de ple hivern, amb glaçades generals a primera hora i amb un dia que serà assolellat, amb vent que a poc a poc anirà perdent empenta. A partir de dimecres sembla que es podria imposar un anticicló, amb temps estable, fred de nit, dies més agradables i boires matinals.

Les màximes han pujat, amb valors entre els 13 i 18ºC, i mínimes entre els 2 i 9ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent de mestral que ha bufat amb cops moderats.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,9ºC
T. Mínima:   5,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  11,3ºC
T. Mínima:    3,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   13,5ºC
T. Mínima:    4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      13,5ºC
T. Mínima:        6,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     17,4ºC
T. Mínima:       9,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     15,6ºC
T. Mínima:       6,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:     15,7ºC
T. Mínima:       4,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     16,3ºC
T. Mínima:       1,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       13,6ºC
T. Mínima:         5,8ºC
Precipitació:      0,0 mm
Fenomens observats:  rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada