dissabte, 11 de novembre del 2017

Dades 11 de novembre de 2017

Avui hem tingut un dia dominat pels núvols mitjencs que es formen a sotavent del Pirineu per efecte del vent del nord. Aquests núvols han estat molt abundants al matí, mentre que a la tarda s'han trencat en part i s'han pogut veure més clarianes. No s'han produit precipitacions. Per la propera nit es preveu que continuin els intervals de núvols amb fred menys marcat que dies enrere, i ja demà tindrem més sol que no pas avui sobretot tal i com vagi avançant el dia, i amb temperatures màximes que seran més altes que no pas les d'avui. El vent entre ponent i mestral seguirà bufant, entre fluix i moderat. Dilluns a la magtinada ens passarà un front de nord a sud que no deixarà precipitacions fora del Pirineu, però que obrirà les portes a una nova entrada d'aire fred que entre dilluns a darrera hora i dimarts ens tornarà a portar un ambient de ple hivern. Dilluns el vent de mestral pot bufar amb cops forts. A partir de dimecres el temps es faria més estable, amb fred a primera hora i temperatura més suau de dia.

Les màximes del dia han anat entre els 10 i 15ºC, i mínimes entre els 1 i 6ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix amb alguns cops moderats de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,3ºC
T. Mínima:   3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  12,2ºC
T. Mínima:    5,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   12,7ºC
T. Mínima:    1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      11,3ºC
T. Mínima:       5,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     15,3ºC
T. Mínima:       2,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     12,2ºC
T. Mínima:       5,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:     11,2ºC
T. Mínima:       2,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     10,4ºC
T. Mínima:       1,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       10,8ºC
T. Mínima:         4,6ºC
Precipitació:      0,0 mm
Fenomens observats:  rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada