dijous, 2 de novembre del 2017

Dades 2 de novembre de 2017

Durant la nit hem tornat a tenir bancs de boira extensos, i de nou a primera hora del dia ja s'havien desfet en la seva major part. El matí ha estat dominat pels intervals de núvols, que s'han fet més espessos i abundants a la tarda, sense precipitacions. La situació ve dominada per una depressió que es situa a l'oest de la península i que de moment ens afecta de manera indirecta, amb molts núvols però sense pluja, i amb temperatures molt suaus degut a que la massa d'aire que ens afecta ve del sud. Dissabte ens creua el front que acompanya a la depressió, els cels estaran força tapats i hi haurà ruixats que avançaran de ponent a llevant, en general no gaire importants, i de la temperatura de dissabte ja serà més baixa. Diumenge el front ja haurà passat i el vent girarà a mestral, que bufarà amb unes certes ganes. Podria haver-hi núvols baixos a primera hora del dia però quan es desfacin tindrem un dia clar i sobretot força més fred que dissabte.

Les màximes d'avui han pujat lleugerament, per situar-se en conjunt entre els 17 i 21ºC, amb mínimes entre els 4 i 11ºC, amb humitat elevada, visibilitat regular i vent fluix del sud.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 18,4ºC
T. Mínima:   7,1ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  17,5ºC
T. Mínima:    7,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  18,7ºC
T. Mínima:    6,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     17,0ºC
T. Mínima:      10,8ºC
Precipitació:    0,2 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     21,3ºC
T. Mínima:       7,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     19,9ºC
T. Mínima:       7,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:     19,6ºC
T. Mínima:       4,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     19,9ºC
T. Mínima:       5,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       18,2ºC
T. Mínima:        10,4ºC
Precipitació:      0,0 mm
Fenomens observats:  boira de nit, rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada