diumenge, 13 d’agost del 2017

Fotografies de la setmana (7 al 13 d'agost de 2017)

Dilluns 7 d'agost:  la setmana començava amb temps una mica insegur pel pas d'un front no gaire actiu i amb intervals de núvols. Imatge a mitja tarda mirant a Aleny:


Dimarts 8 d'agost:  el dia va ser dominat pel sol, amb alguns núvols prims, vent de mestral i bona visibilitat. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Dimecres 9 d'agost:  després d'un matí en general tranquil, a la tarda va arribar un front que va deixar ruixats generals, i que a la nostra zona no van ser gaire importants. Imatge a primera hora de la tarda:


Dijous 10 d'agost:  el temps es va estabilitzar ràpidament amb sol i alguns núvols a la tarda al nord i est del país. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:


Divendres 11 d'agost:  jornada dominada pel temps estable però amb alguns núvols alts i mitjos. Imatge a primera hora de la tarda:


Dissabte 12 d'agost:  el temps va ser molt tranquil, amb domini del sol i pràcticament sense núvols. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 13 d'agost:  el dia està sent molt tranquil, amb domini del sol i alguns núvols prims poc importants. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:

:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada