dilluns, 7 d’agost del 2017

Dades 7 de juliol de 2017

La setmana ha començat amb cels clars o amb alguns núvols poc importants, mentre que a la tarda, sobretot durant la segona part de la tarda, han començat a entrar bandes de núvols alts i mitjos per ponent. Aquests núvols corresponen a un front que ens creuarà demà i que portarà temps insegur, molts núvols, i alguns xàfecs i tempestes que cauran sobretot a la meitat est,tot i que no es descarten a la resta de zones, puntualment descarregarà amb intensitat. Demà sobretot cap al final del matí i migdia el vent gira a mestral, amb alguns cops moderats, el que farà que el cel s'aclareixi ràpidament al sud i a ponent mentre que els núvols i alguns xàfecs continuarien al nord-est del país, amb temperatura que començarà a baixar. Dimecres encara tindríem temps insegur amb alguns xàfecs i sobretot temperatures clarament més baixes, aquesta refrescada duraria fins divendres i a partir de dissabte la temperatura començaria a pujar de nou.

Les màximes del dia han anat entre els 29 i 33ºC, i les mínimes entre els 17 i 20ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix de direcció sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 30,1ºC
T. Mínima:  17,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  30,3ºC
T. Mínima:   17,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  31,8ºC
T. Mínima:   18,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     28,8ºC
T. Mínima:      16,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      31,4ºC
T. Mínima:       18,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     30,9ºC
T. Mínima:      19,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:     31,8ºC
T. Mínima:      19,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     32,7ºC
T. Mínima:      18,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       29,9ºC
T. Mínima:        18,2ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats:  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada