dimarts, 15 d’agost del 2017

Dades 15 d'agost de 2017

El dia ha començat amb cels pràcticament serens o amb alguns núvols prims poc importants,i així ha continuat el temps fins a migdia. A partir de primera hora de la tarda ràpidamenbt s'han format nuvolades amb tempestes que primer han descarregat al Pirineu occidental i que posterorment, ja durant la tarda, s'han escampat per diferents punts de l'interior, en general no han estat massa importants, de curta durada tot i que han caigut amb intensitat puntualment. Aquestes precipitacions van associades a un petit front que ens està acabant de creuar i durant la nit ja s'allunyarà, amb desaparició de les precipitacions. Per demà s'espera un dia estable, amb alguns núvols i amb temperatura que serà similar a la d'avui,per tant amb calor típica d'estiu. Dijous i divendres tot continuaria igual, i dissabte ens arribaria un altre petit front que podria deixar noves tempestes amb una baixada de temperatures entre dissabte i diumenge.

Les màximes del dia han anat entre els 31 i 34ºC, i les mínimes entre els 12 i 18ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix amb algun cop moderat de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 31,7ºC
T. Mínima:  14,0ºC
Precipitació: 2,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  32,4ºC
T. Mínima:   15,1ºC
Precipitació: 1,7 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  33,0ºC
T. Mínima:   12,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     30,9ºC
T. Mínima:      15,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      32,4ºC
T. Mínima:       12,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     33,6ºC
T. Mínima:      16,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:     33,3ºC
T. Mínima:      15,0ºC
Precipitació:    0,1 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     33,9ºC
T. Mínima:      13,0ºC
Precipitació:    0,4 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       31,2ºC
T. Mínima:        17,5ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats:  rosada, pluja, tempesta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada