dimecres, 23 d’agost del 2017

Dades 23 d'agost de 2017

El dia ha començat amb cel pràcticament serè a la major part del país, però ja a primera hora del dia hi ha hagut algunes tempestes al Pirineu de Lleida,que amb intermitències han anat continuant al llarg del dia. A la tarda s'han format algunes altres tempestes en punts del sud i ponent que al final de la tarda han provocat un augment dels núvols sobretot alts i mitjos degut a les encluses, però que no han deixat precipitació fora d'alguns punts concrets. De cara a la nit continuarà el temps insegur amb alguns ruixats i amb intervals de núvols, mentre que demà tindrem un dia de temps bàsicament estable, amb domini del sol o amb alguns intervals de núvols molt poc importants. Demà la temperatura continuarà força elevada. Divendres no es preveu massa canvis, i de cara al cap de setmana l'aproximació d'una pertorbació a l'oest peninsular provocarà un temps ,més insegur amb intervals de núvols  alguns xàfecs en zones de muntanya. La temperatura no variarà massa.

Les màximes d'avui han baixat lleugerament i han anat entre els 30 i 35ºC, i les mínimes entre els 15 i 19ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 31,5ºC
T. Mínima:  15,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  34,0ºC
T. Mínima:   17,8ºC
Precipitació: 0,5 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  34,7ºC
T. Mínima:   15,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     30,2ºC
T. Mínima:      16,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      32,7ºC
T. Mínima:       15,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     33,0ºC
T. Mínima:      18,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:     33,5ºC
T. Mínima:      17,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     33,6ºC
T. Mínima:      16,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       31,3ºC
T. Mínima:        17,6ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats:  ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada