dissabte, 19 d’agost del 2017

Dades 19 d'agost de 2017

La jornada ha començat amb cels ennuvolats i algun feble ruixat, restes del front que ens ha creuat durant la nit i que ha deixat alguns xàfecs no massa importants, en general amb quantitats inferiors als 5 mm. A partir de mig matí s'ha anat asserenant ràpidament i el migdia ha estat completament assolellat. A partir de la tarda han anat entrant bandes de núvols prims de ponent a llevant i que han acabat enteranyinant completament el cel de cara al vespre, sense precipitacions. La propera nit serà fresca amb intervals de núvols i demà tindeem un dia de temps ben estable, amb domini del sol i temperatures que en general seran suaus, amb calor molt moderada. La propera setmana s'encetarà amb temps estable i calor que de nou s'incrementarà, tot i que no es preveu cap onada de calor.

Les màxime del dia han baixat de forma clara i han anat entre els 27 i 32ºC, i mínimes entre els 16 i 22ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 27,5ºC
T. Mínima:  16,5ºC
Precipitació: 5,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  28,2ºC
T. Mínima:   16,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:  29,0ºC
T. Mínima:   16,6ºC
Precipitació: 0,2 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     27,6ºC
T. Mínima:      16,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      32,6ºC
T. Mínima:       21,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     28,5ºC
T. Mínima:      17,9ºC
Precipitació:    0,3 mm

Massoteres (Segarra) 

Sense dades

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       27,7ºC
T. Mínima:        16,5ºC
Precipitació:     4,3 mm
Fenomens observats:  pluja i tempesta durant la nit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada