dimecres, 8 de juny del 2011

Dades 8 de juny de 2011

La situació meteorològica ha estat dominada per un temps més estable. A primera hora encara queien gotes però ràpidament s'ha anat obrint el cel, quedant un migdia i una tarda amb núvols i clarianes. Les pluges de la nit i la jornada d'ahir han estat molt importants a la nostra zona, destacant, entre d'altres, els registres de Calaf (50 mm) i Pujalt (56,3 mm). No s'enregistraven pluges tant abundants des del temporal de primers d'octubre de l'any passat. La previsió indica per demà un temps variable, amb possibilitat d'algun ruixat, divendres més possibilitat de xàfecs, i el cap de setmana de nou s'estabilitzaria el temps.
Les temperatures han estat lleugerament més altes que ahir, però tot i això un dia més han estat més baixes del normal, i en general s'han situat a la nostra zona entre els 19-21ºC, amb mínimes lleugerament més baixes. El vent ha bufat de mestral fluix al matí i migdia, mentre que a la tarda ha girat a marinada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 20,2ºC
T. Mínima: 8,3ºC
Precipitació: 6,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 19,6ºC
T. Mínima: 8,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 18,0ºC

T. Mínima: 9,1ºC
Precipitació: 0,4 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 19,6ºC
T. Mínima: 7,8ºC
Precipitació: 0,9 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 21,0ºC
T. Mínima: 11,6ºC
Precipitació: 4,5 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 21,1ºC
T. Mínima: 9,2ºC
Precipitació: 1,2 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada