dimecres, 22 de juny del 2011

Dades 22 de juny de 2011

La situació meteorològica ha continuat relativament similar a la d'ahir, i tot i que a la matinada hi ha hagut algun petit ruixadet, en general durant el dia ha predominat el sol, amb alguns intervals de nùvols que de cara a la tarda s'han anat fent més abundants, tot i que sense arribar a tapar el cel ni provocar precipitacions. Per demà el temps encara serà una mica variable, amb poques possibilitats de pluja, i a partir de dissabte el temps s'anirà estabilitzant coincidint amb el reforçament de l'anticicló damunt nostre i l'entrada d'una massa d'aire càlid força notable que estabilitzarà el temps completament i donarà unes condicions plenament estivals de cara a la setmana vinent.
Les temperatures d'avui han estat relativament similars a les d'ahir, amb màximes que han oscil·lat a la nostra zona entre els 29-32ºC i mínimes també força similars, entre els 14-17ºC. El vent ha estat encalmat al matí i fins a migdia, i a partir de la tarda s'ha imposat la marinada, la qual ha bufat amb moderada intensitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 30,0ºC
T. Mínima: 14,6ºC
Precipitació: 0,5 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 29,6ºC
T. Mínima: 15,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 29,6ºC
T. Mínima: 15,5ºC
Precipitació: 0,2 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 29,3ºC
T. Mínima: 15,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 30,5ºC
T. Mínima: 15,1ºC
Precipitació: 0,1 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 32,6ºC
T. Mínima: 17,2ºC
Precipitació: 0,2 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada