dissabte, 18 de juny del 2011

Dades 18 de juny de 2011

El temps avui ha estat un dia més força estable. Ha començat ennuvolat, amb boires altes i núvols baixos i sense gaire vent, amb una acusada sensació de xafogor. A partir de mig matí i migdia, ha començat a entrar una massa d'aire més fresc impulsada per una cua de front que ens ha creuat durant el dia, i s'han esvait ràpidament els núvols baixos, han començat a creuar-nos bandes de núvols alts i el vent s'ha reforçat de ponent, amb una visibilitat molt millor i baixada de la humitat, amb desaparició de la sensació de xafogor tant acusada que hem tingut. Demà es preveu un dia tranquil, amb  alguns núvols i temperatura relativament suau, a partir de dilluns les temperatures pujaran de forma sensible.
Precisament les màximes, degut a aquesta entrada d'una massa d'aire fresc han estat lleugerament més baixes i s'han situat entre els 24-28ºC, amb mínimes molt semblants a les de dies enrere.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 24,6ºC
T. Mínima: 14,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 24,1ºC
T. Mínima: 15,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 25,9ºC
T. Mínima: 16,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 23,9ºC
T. Mínima: 14,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 28,5ºC
T. Mínima: 15,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 25,2ºC
T. Mínima: 15,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada