dimecres, 1 de juny del 2011

Dades 1 de juny de 2011

Avui el temps ha estat menys inestable que ahir, ja que la pertorbació causant de les tempestes de diespassats s'ha retirat cap a l'est, i al matí el temps ha estat força estable en conjunt. A partir de migdia, però, aquesta mateixa pertorbació ha començat a recular cap enrere i ens ha començat a afectar de nou, amb núvols i alguns ruixats al Pirineu i al litoral. Per demà el temps serà variable, amb núvols i ruixats dispersos, irregulars, i nevades al vessant nord del Pirineu que podrien ser notables. Aquest tipus de temps variable es preveu que continui uns quants dies més.
Les temperatures han estat més baixes, i en general ja no s'ha superat els 20ºC a la nostra zona tret de les zones més càlides, amb mínimes inferiors als 10ºC. El vent ha bufat de mestral fluix a moderat al matí, mentre que de cara a la tarda ha començat a bufar de gregal (NE).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): (cal dir que les dades de pluja són provisionals fins al moment de recollir les dades)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 18,9ºC
T. Mínima: 5,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 16,8ºC
T. Mínima: 6,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 19,6ºC
T. Mínima: 6,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 18,5ºC
T. Mínima: 6,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 23,0ºC
T. Mínima: 10,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 19,9ºC
T. Mínima: 8,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada