dimarts, 21 de juny del 2011

Dades 21 de juny de 2011

Continua la situació força estable l'interior de Catalunya, amb el matí assolellat i a partir de migdia i durant la tarda apareixen núvols deguts a la desfeta de tempestes que es formen a l'interior de la península. Per altra banda, l'apropament d'un petit front fred provoca la formació de tempestes que afecten bona part del Pirineu, sobretot l'occidental, on arriben a ser moderades. Per demà i dijous la inestabilitat podria ser una mica més accentuada i les tempestes es podrien apropar més a la nostra zona, mentre que a partir de divendres les tempestes s'allunyarien i tornaria l'estabilitat. Els pronòstics a mitjà termini indiquen, amb un cert grau de fiabilitat, que la setmana vinent podria estar marcada per una entrada d'aire càlid bastant important, la qual cosa implicaria temps estable i temperatures molt caloroses. Compte amb els incendis.
Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes s'han situat ben a prop o lleugerament per sobre de la barrera dels 30ºC, mentre que les mínimes també han pujat una mica i s'han situat entre els 14-17ºC, amb un vent fluix al matí i moderat a la tarda de marinada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 30,5ºC
T. Mínima: 15,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 30,1ºC
T. Mínima: 16,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 30,1ºC
T. Mínima: 16,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 28,3ºC
T. Mínima: 14,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 29,2ºC
T. Mínima: 13,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 31,9ºC
T. Mínima: 16,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada