diumenge, 13 d’agost del 2023

Fotografies de la setmana (7 al 13 d'agost de 2023)

Dilluns 7 d'agost: la setmana començava de la mateixa manera, amb temps estable, domini del sol i temperatures encara suaus. Imatge a la tarda:


Dimarts 8 d'agost: tot va continuar si fa no fa igual, amb sol, alguns núvols baixos matinals, i calor moderada. Imatge a migdia a Calaf:


Dimecres 9 d'agost: es va iniciar una entrada d'aire molt càlid amb domini del sol i calor força més intensa. Imatge a la tarda a Calaf:


Dijous 10 d'agost: l'entrada d'aire càlid va arribar al màxim, amb sol, vent fluix i temperatura molt alta. Imatge a migdia a Calaf:


Divendres 11 d'agost: va continuar el temps estable amb sol i calor intensa, per bé que la temperatura va baixar lleugerament. Imatge a la tarda als voltants de Calaf:


Dissabte 12 d'agost: temps de ple estiu amb sol, calor marcada i alguna tempesta de tarda al Pirineu. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 13 d'agost: ha continuat el temps assolellat amb vent fluix i calor intensa a migdia. Imatge a primera hora del dia a Calonge de Segarra:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada