diumenge, 20 d’agost del 2023

Fotografies de la setmana (14 al 20 d'agost de 2023)

Dilluns 14 d'agost: la setmana començava amb continuació del temps ben estable, amb algun núvol baix matinal i sol la resta del dia. Imatge a la tarda:


Dimarts 15 d'agost: nova jornada de temps caracteritzat per l'estabilitat absoluta, la calor de ple estiu amb sol i vent fluix. Imatge a migdia a Calaf:


Dimecres 16 d'agost: el pas d'un front poc actiu ens va portar intervals de núvols i alguna febles ruixats acompanyats de fang. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 17 d'agost: un cop allunyat el front va tornar el temps plenament estable a tot el país, amb sol i temperatura més alta. Imatge a la tarda als voltants de Conill:


Divendres 18 d'agost: temps ben estable amb domini del sol, vent fluix i temperatures en progressiva pujada. Imatge a la tarda als voltants de Calaf:


Dissabte 19 d'agost: intensificació de l'entrada d'aire càlid amb sol i calor forta. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 20 d'agost: el dia ha començat ben serè i amb temperatura clarament més alta que ahir a aquesta hora. Preludi d'un dia que es presenta molt càlid. Imatge a primera hora:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada