diumenge, 6 d’agost del 2023

Fotografies de la setmana (31 de juliol a 6 d'agost de 2023)

Dilluns 31 de juliol: la setmana començava amb temps estable, núvols baixos matinals i sol la resta del dia. Imatge a primera hora de la tarda:


Dimarts 1 d'agost: va continuar la mateixa situació de temps estable i domini del sol, amb temperatura més alta. Imatge a migdia a Calaf:


Dimecres 2 d'agost: nou dia de temps sense canvis amb boires matinals i sol amb més calor la resta de dia. Imatge a migdia a Calaf:


Dijous 3 d'agost: l'entrada d'una massa d'aire més fresca va portar una clara baixada de temperatura amb continuació del temps estable. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Divendres 4 d'agost: dia dominat pel vent de mestral moderat amb sol, ambient força fresc i molt bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:


Dissabte 5 d'agost: va continuar la mateixa situació de temps estable i domini del sol, amb temperatura més alta. Imatge a migdia a Calaf:


Diumenge 6 d'agost: nova jornada dominada pel sol, amb vent fluix i temperatura suau. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada