diumenge, 27 d’agost del 2023

Fotografies de la setmana (21 al 27 d'agost de 2023)

Dilluns 21 d'agost: la setmana començava amb temps ben estable i molt càlid, amb una entrada d'aire africana que s'anava intensificant. Imatge a la tarda a Calaf:


Dimarts 22 d'agost: va continuar el temps molt càlid amb sol la major part del dia i algunes tempestes irregulars al final de la tarda. Imatge a mitja tarda:


Dimecres 23 d'agost: va continuar l'onada de calor amb un matí i migdia assolellats, i una tarda amb nuvolades i alguna tempesta al nord del país. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 24 d'agost: el temps va ser plenament estable, amb sol i calor molt intensa un dia més. Imatge a la tarda a Calaf:


Divendres 25 d'agost: nova jornada de temps estable amb sol i calor intensa a migdia. Imatge a primera hora de la tarda als voltants de Calaf:


Dissabte 26 d'agost: l'aproximació d'un embossament d'aire fred en alçada va portar un augment notable de la inestabilitat amb tempestes que a la tarda van ser localment fortes. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós després del pas d'una tempesta:


Diumenge 27 d'agost: durant el matí i migdia ha dominat el cel tapat amb pluja feble, mentre que a la tarda s'han obert clarianes per ponent. Imatge a primera hora del dia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada