diumenge, 30 de juliol del 2023

Fotografies de la setmana (24 al 30 de juliol de 2023)

Dilluns 24 de juliol: la setmana començava amb temps tranquil, amb més núvols al matí i més sol a la tarda. Imatge a la tarda:


Dimarts 25 de juliol: el temps va ser estable amb domini del sol però força més fresc i amb vent moderat de mestral. Imatge a migdia a Calaf:


Dimecres 26 de juliol: nou dia de temps tranquil, amb núvols baixos a primera hora i sol la resta del dia, i amb temperatura molt suau. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 27 de juliol: el matí va ser variable, mentre que al final de la tarda van augmentar els núvols amb tempestes que a la nit van ser generals i una mica fortes. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Divendres 28 de juliol: ràpidament la inestabilitat es va allunyar amb cel serè i temperatura una mica més alta. Imatge a la tarda a Calaf:


Dissabte 29 de juliol: jornada de temps estable amb sol, vent fluix i calor més intensa, amb molta xafogor. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 30 de juliol: a primera hora del dia dominava el sol, però ràpidament han aparegut núvols baixos que han deixat el cel tapat tot el matí. A la tarda ha dominat el cel serè. Imatge a primera hora:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada