diumenge, 16 de juliol del 2023

Fotografies de la setmana (10 al 16 de juliol de 2023)

Dilluns 10 de juliol: la setmana començava amb una entrada d'aire càlid africana, amb cel serè i temperatura molt alta. Imatge a la tarda:


Dimarts 11 de juliol: l'entrada d'aire càlid es va intensificar més, amb cel serè, mala visibilitat per la calitja, i calor intensa. Imatge a migdia a Calaf:


Dimecres 12 de juliol: la situació va ser semblant, amb calor intensa, xafogor marcada, i intervals de núvols prims sense més conseqüències. Imatge a migdia a Calaf:


Dijous 13 de juliol: la massa d'aire càlid es va retirar, encara amb temps estable però amb temperatura clarament més baixa. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Divendres 14 de juliol: el temps va ser estable amb alguns núvols baixos a primera hora i sol la resta de dia, i amb calor normal per l'època. Imatge a la tarda als voltants de Calaf:


Dissabte 15 de juliol: el temps va ser tranquil, amb núvols baixos al matí i domini del sol al migdia i tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 16 de juliol: el dia ha començat amb cels tapats i ambient molt agradable, durant la nit ha plovisquejat lleugerament. Imatge a primera hora del matí:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada