diumenge, 23 de juliol del 2023

Fotografies de la setmana (17 al 23 de juliol de 2023)

Dilluns 17 de juliol: la setmana començava amb una nova entrada d'aire càlid africana, amb intervals de núvols alts i mitjos i temperatura pujant de forma clara. Imatge a la tarda:


Dimarts 18 de juliol: l'entrada d'aire càlid es va intensificar notablement amb temperatures exageradament altes a tot el país, amb sol i alguns núvols poc importants. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf


Dimecres 19 de juliol: va continuar l'entrada d'aire molt càlid per bé que la temperatura va baixar lleugerament respecte el dia anterior. Imatge a migdia a Calaf:


Dijous 20 de juliol: nova jornada de temps estable amb domini del sol i calor més suportable que en dies enrere. Imatge a primera hora de la tarda des de Conill:


Divendres 21 de juliol: durant el matí, en especial la primera meitat, van dominar els núvols baixos, mentre que la resta del dia va ser ben assolellada. Imatge a primera hora de la tarda als voltants de Calaf:


Dissabte 22 de juliol: matí dominat pels núvols i tarda assolellada, amb calor força moderada. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 23 de juliol: avui hem tingut un dia força càlid i amb domini del sol en general. Imatge a primera hora del dia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada