diumenge, 13 de novembre del 2022

Fotografies de la setmana (7 al 13 de novembre de 2022)

Dilluns 7 de novembre: malgrat les temperatures molt més altes del que tocaria per l'època, els primers arbres comencen amb els canvis de color propis de la tardor. El primer, l'auró negre:


Dimarts 8 de novembre: dia de temps ben tranquil, amb boires matinals i sol amb núvols prims la resta de dia. Imatge a migdia a Calaf:


Dimecres 9 de novembre: al matí va dominar el sol, mentre que a la tarda el pas d'una cua de front va deixar núvols abundants però sense pluja. Imatge a mig matí des de Salo mirant a les serres de Pinós i Castelltallat:


Dijous 10 de novembre: jornada de temps estable amb domini del sol i intervals de núvols baixos a l'est del país. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Divendres 11 de novembre: temps molt tranquil a l'interior del país, amb domini del sol i ambient suau. Imatge a primera hora de la tarda als voltants de Calaf:


Dissabte 12 de novembre: continuació del temps ben estable amb sol i alguns núvols baixos a l'est i sud. Imatge a migdia a Calaf:


Diumenge 13 de novembre: nou dia de temps completament estable, amb cel serè, temperatures suaus i vent fluix. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada