diumenge, 20 de novembre del 2022

Fotografies de la setmana (14 al 20 de novembre de 2022)

Dilluns 14 de novembre: la servera (Sorbus domestica) és un petit arbre caducifoli que apareix sobretot a vores de camps. En aquestes dates també està canviant d'aspecte:


Dimarts 15 de novembre: situació clàssica de ponent amb circulació de bandes de núvols alts i mitjos sense pluja i amb ambient molt suau. Imatge a migdia a Calaf:


Dimecres 16 de novembre: pocs canvis amb domini del sol, boires matinals, vent fluix i temperatura alta. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 17 de novembre: dia de temps insegur i molt canviant, amb estones de força núvols i algun plugim feble alternant amb grans clarianes. Imatge a la tarda a Conill:


Divendres 18 de novembre: l'entrada d'un front fred va deixar cels tapats i una considerable baixada de temperatures. Imatge a la tarda:


Dissabte 19 de novembre: dia de temps assolellat, però força fred i ventós. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 20 de novembre: jornada de temps tranquil, amb boires a primera hora, domini del sol bona part del dia, i augment de núvols prims a la tarda. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada