diumenge, 6 de novembre del 2022

Fotografies de la setmana (31 d'octubre al 6 de novembre de 2022)

Dilluns 31 d'octubre: la setmana començava amb temps variable, amb cels força ennuvolats per l'arribada d'un front molt poc actiu que va deixar pluges febles al vespre. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dimarts 1 de novembre: el front es va allunyar i va deixar un dia assolellat, amb intervals de núvols baixos a primera hora. Imatge a mig matí des de Puig de Ram, a Segur:


Dimecres 2 de novembre: el temps va continuar estable amb sol al matí i intervals de núvols cap al tard per l'acostament d'un nou front. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:


Dijous 3 de novembre: matí i migdia ennuvolats i amb algunes pluges febles, i tarda amb ràpida obertura de clarianes per l'allunyament del front. Imatge a migdia a Calaf:


Divendres 4 de novembre: dia dominat pel sol, amb vent de mestral que va bufar amb ganes i amb ambient força més fred que en dies enrere. Imatge als voltants de Calaf a primera hora de la tarda:


Dissabte 5 de novembre: va continuar el temps molt estable amb cel serè tot el dia, baixa humitat, vent ja més fluix i ambient fred. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 6 de novembre: el dia ha començat amb cel serè i ambient més suau que el d'ahir:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada