diumenge, 27 de novembre del 2022

Fotografies de la setmana (21 al 27 de novembre de 2022)

Dilluns 21 de novembre: els fruits de l'arboç (Arbutus unedo), arbust que viu en zones baixes i assolellades, ja fa uns dies que es troben al punt:


Dimarts 22 de novembre: el dia va ser fred i força ventós, amb intervals de núvols prims que es van fer més abundants de cara al vespre. Imatge a migdia a Calaf:


Dimecres 23 de novembre: continuació del temps en general estable, amb domini del sol i alguns intervals de núvols. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 24 de novembre: pocs canvis en el temps, amb domini en general del sol i alguns intervals de núvols no massa importants. Imatge a migdia a Calaf:


Divendres 25 de novembre: l'entrada d'un petit embossament d'aire fred en alçada va deixar intervals de núvols i algun ruixat molt feble. Imatge a primera hora de la tarda:


Dissabte 26 de novembre: després d'un matí emboirat, a la tarda vam tenir sol amb intervals de núvols prims. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 27 de novembre: el dia ha començat amb sol, intervals de núvols prims, temperatures fredes amb inversió tèrmica marcada i vent fluix del sud:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada