diumenge, 13 de febrer del 2022

Fotografies de la setmana (7 al 13 de febrer de 2022)

Dilluns 7 de febrer: la ravenissa blanca (Diplotaxis erucoides) és una de les poques espècies de la nostra flora que floreix a l'hivern:

Dimarts 8 de febrer: va continuar el règim de temps ben estable, amb domini del sol arreu i tant sols algun núvols baix a primera hora. Imatge a migdia:


Dimecres 9 de febrer: dia plenament anticiclònic amb boires al matí i sol al migdia i tarda. Imatge a la tarda als plans de Conill amb bona visibilitat:


Dijous 10 de febrer: sense canvis en el temps, amb domini del cel ben serè, bona visibilitat i vent fluix. Imatge des de Calaf mirant cap al nord a primera hora de la tarda:


Divendres 11 de febrer: en general no hi va haver canvis malgrat la presència de bandes de núvols alts i mitjos. Imatge a la tarda des de Boixadors on s'aprecia la pineda de pinassa amb moltes bosses de processionària:


Dissabte 12 de febrer: el pas d'un front no massa actiu va deixar cels tapats sobretot a la tarda i ruixats irregulars i febles en general. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 13 de febrer: el dia ha començat amb cels tapats de núvols baixos, vent fluix i temperatura molt suau:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada