diumenge, 6 de febrer del 2022

Fotografies de la setmana (31 de gener al 6 de febrer de 2022)

Dilluns 31 de gener: les temperatures molt fredes dels darrers dies han deixat acumulacions de glaç importants a racons obacs. La pujada de temperatures prevista pels propers dies ho anirà fonent amb rapidesa:

Dimarts 1 de febrer: el nou mes començava de la mateixa manera que va acabar gener, amb cels serens, fred de nit, i ambient més suau de dia. Imatge a mig matí prop de Pujalt:


Dimecres 2 de febrer: sense canvis en el temps, amb domini del cel ben serè, bona visibilitat i vent fluix. Imatge des de Conill mirant cap a Calaf:


Dijous 3 de febrer: continuació del temps ben estable, amb sol i alguns núvols prims a la tarda. Imatge a migdia a Calaf:


Divendres 4 de febrer: la proximitat d'una pertorbació feble va deixar cels mig ennuvolats, sobretot a la tarda, amb núvols alts i mitjos. La temperatura va baixar una mica. Imatge a la tarda des de Calaf mirant cap al nord:


Dissabte 5 de febrer: durant el matí van predominar els núvols baixos, mentre que a la tarda es van obrir moltes clarianes. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 6 de febrer: el dia ha començat amb cel serè, vent fluix i temperatures clarament més baixes que en dies enrere:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada