diumenge, 20 de febrer del 2022

Fotografies de la setmana (14 al 20 de febrer de 2022)

Dilluns 14 de febrer: com cada any arriba el torn de la floració de l'ametller, enguany una mica més aviat que els darrers anys:


Dimarts 15 de febrer: dia de temps estable, amb sol al matí i núvols prims a la tarda. Imatge a la tarda mirant cap al nord des de Calaf:


Dimecres 16 de febrer: va continuar el temps ben tranquil, tot i que amb núvols alts i mitjos força abundants. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Dijous 17 de febrer: una jornada més de temps estable, amb domini del sol, temperatura suau i alguns núvols prims molt poc importants. Imatge a primera hora de la tarda de la part nord-est de Calaf:


Divendres 18 de febrer: estabilitat absoluta amb cel serè arreu i temperatura molt més alta del que seria habitual per les dates. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dissabte 19 de febrer: el pas d'un front fred ens va deixar molts núvols tot el dia i pluges febles a migdia. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 20 de febrer: el dia ha començat amb cels ben tapats de núvols baixos i ambient més fred. A mig matí ja s'han desfet els núvols i ha quedat un dia completament serè. Imatge a primera hora del dia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada