diumenge, 27 de febrer del 2022

Fotografies de la setmana (21 al 27 de febrer de 2022)

Dilluns 21 de febrer: la setmana començava amb temps ben estable, cel serè i temperatura alta per l'època. imatge al vespre amb cel clar:


Dimarts 22 de febrer: continuació del temps ben estable, amb domini del sol i alguns núvols prims poc importants. Imatge a migdia a Calaf:


Dimecres 23 de febrer: un dia més de temps ben estable, amb sol i bandes de núvols prims sobretot a la tarda. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Dijous 24 de febrer: jornada dominada pels intervals de núvols alts que van anar desfilant de sud a nord, sobretot a la tarda. Imatge a la tarda des de Calaf mirant cap al nord:


Divendres 25 de febrer: dia de temps lleugerament insegur, amb un matí ennuvolat i una tarda amb força clarianes. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dissabte 26 de febrer: jornada de temps variable, amb molts núvols al matí i migdia i més clarianes a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 27 de febrer: el dia ha començat amb núvols baixos que han estat abundants sobretot fins a mig matí, i amb moltes més clarianes al migdia i la tarda:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada