dilluns, 10 de gener del 2022

Fotografies de la setmana (3 al 9 de gener de 2022)

Dilluns 3 de gener: la setmana començava amb molta estabilitat, domini del sol amb núvols prims, i temperatura molt suau. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dimarts 4 de gener: va continuar el domini del temps estable fins el vespre que ens va arribar un front atlàntic que va deixar pluges molt febles a la nit. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dimecres 5 de gener: a primera hora del dia dominaven els núvols, la resta del dia va ser variable i amb més núvols prims a la tarda. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Dijous 6 de gener: dia de temps completament estable amb cel serè arreu del país i amb ambient ben fred. Imatge a migdia mirant cap al nord-oest des de Calaf:


Divendres 7 de gener: nova jornada de temps ben estable i amb cel serè tot el dia. Imatge a migdia a Calaf:


Dissabte 8 de gener: al matí van dominar els núvols, mentre que a la tarda es van obrir força clarianes, amb vent moderat de ponent. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 9 de gener: el dia va ser variable, amb molts núvols a primera hora del dia i cel més variable al migdia i la tarda, amb vent moderat i temperatura suau. Imatge a primera hora del dia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada