diumenge, 16 de gener del 2022

Fotografies de la setmana (10 al 16 de gener de 2022)

Dilluns 10 de gener: la setmana començava amb temps tranquil, i amb boires i núvols baixos extensos que van persistir tota la jornada. Imatge a migdia a Calaf:


Dimarts 11 de gener: el temps va ser molt tranquil, amb domini del sol i amb alguns núvols prims poc importants. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dimecres 12 de gener: dia caracteritzat pel temps estable, amb domini del sol, bona visibilitat i ambient fred, amb vent fluix. Imatge a la tarda des de Conill mirant cap al NE:


Dijous 13 de gener: continuació del temps estable, amb cel ben serè i ambient fred, sobretot de nit. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Divendres 14 de gener: tot va continuar exactament igual, amb domini del sol i temperatures fredes de nit i suaus de dia, amb bona visibilitat i vent fluix. Imatge a migdia a Calaf mirant cap al NO:


Dissabte 15 de gener: una jornada més de temps anticiclònic, amb domini del sol, vent fluix i ambient molt fred. Imatge a migdia des dels plans de Conill mirant cap a Calaf:


Diumenge 16 de gener: el dia ha començat amb cel serè però mala visibilitat, i amb ambient fred, la temperatura voltava els -4ºC:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada