diumenge, 2 de gener del 2022

Fotografies de la setmana (27 de desembre de 2021 a 2 de gener de 2022)

Dilluns 27 de desembre: la setmana començava amb temps variable, intervals de núvols al pas de fronts atlàntics molt poc actius. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Dimarts 28 de desembre: va continuar el temps variable, amb intervals de núvols alts i vent moderat de ponent. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dimecres 29 de desembre: dia tranquil amb núvols baixos matinals i sol la resta del dia. Imatge a la tarda a Calaf:


Dijous 30 de desembre: el temps va ser molt estable, amb boires matinals i sol la resta del dia. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:


Divendres 31 de desembre: un dia més de temps ben estable, amb sol, molt bona visibilitat i temperatures càlides per l'època. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dissabte 1 de gener: l'any nou començava de la mateixa manera, amb temps totalment estable, molt càlid i amb visibilitat excel·lent. Imatge a primera hora del dia des de Montargull cap a la Segarra:


Diumenge 2 de gener: el dia s'ha caracteritzat pel temps estable, amb sol i bandes de núvols prims, temperatura molt alta i bona visibilitat. Imatge a primera hora del dia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada