diumenge, 30 de gener del 2022

Fotografies de la setmana (24 al 30 de gener de 2022)

Dilluns 24 de gener: la setmana començava amb temps ben estable, cel serè i ambient suau de dia i fred de nit. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dimarts 25 de gener: sense canvis en el temps, amb cel ben serè arreu, vent fluix, visibilitat regular i ambient fred de nit. Imatge a primera hora de la tarda:


Dimecres 26 de gener: tot continua exactament igual, amb temps anticiclònic, sol i vent fluix. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 27 de gener: una jornada més de temps anticiclònic, amb cel ben clar sense ni un núvol, vent fluix i ambient fred de nit. Imatge a primera hora de la tarda des de Calaf mirant cap al NO:


Divendres 28 de gener: nou dia de temps absolutament estable arreu, amb domini del sol. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:


Dissabte 29 de gener: temps absolutament estable un dia més, amb sol, vent fluix de mestral, fred a primera hora i ambient suau a migdia. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 30 de gener: el dia ha començat de la mateixa manera, amb sol, vent fluix i ambient fred, per bé que menys que dies enrere:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada