diumenge, 13 de juny del 2021

Fotografies de la setmana (7 al 13 de juny de 2021)

Dilluns 7 de juny: la setmana començava amb temps estable, domini del sol i algunes nuvolades no massa importants a la tarda. Imatge al final de la tarda:


Dimarts 8 de juny: la situació va continuar exactament igual, amb sol, calor moderada i alguna nuvolada a la tarda al Pirineu. Imatge a la tarda des de Conill:


Dimecres 9 de juny: la inestabilitat va augmentar al nord del país amb algunes tempestes localment fortes però que no van arribar a la nostra zona. Imatge a la tarda amb cel amenaçador:


Dijous 10 de juny: de nou el temps es va estabilitzar amb sol, temperatura més alta, i nuvolades al nord del país. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Divendres 11 de juny: la inestabilitat va tornar a augmentar al nord del país amb tempestes localment fortes que no van arribar al centre del país. Imatge al final de la tarda amb les nuvolades en retirada:


Dissabte 12 de juny: la situació es va tornar a estabilitzar amb sol, alguns núvols no massa importants a la tarda, i calor més marcada. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 13 de juny: el dia ha començat amb sol, vent fluix i temperatura molt alta per l'època, preludi d'una jornada càlida:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada