diumenge, 6 de juny del 2021

Fotografies de la setmana (31 de maig a 6 de juny de 2021)

Dilluns 31 de maig: la setmana començava amb temps més estable, més domini del sol al matí i núvols prims a la tarda. Imatge al final de la tarda amb cel tapat de núvols prims:


Dimarts 1 de juny: la inestabilitat va tornar a augmentar amb cels ennuvolats i xàfecs i tempestes irregulars a la tarda, sobretot a l'interior. Imatge a migdia a Calaf amb cel tapat:


Dimecres 2 de juny: el dia es va mostrar insegur, amb núvols sobretot a la tarda i alguna pluja feble. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 3 de juny: temps molt més estable amb núvols baixos a primera hora i sol amb alguns núvols prims la resta del dia. Imatge a la tarda a Calaf mirant cap al nord:


Divendres 4 de juny: el pas d'una cua de front poc actiu ens va portar intervals de núvols i algun ruixat feble al matí, amb més sol a la tarda. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Dissabte 5 de juny: el dia va ser variable, amb intervals de núvols més abundants a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 6 de juny: el dia s'ha caracteritzat per la nuvolositat variable i alguns ruixats de tarda al nord del país, amb ambient suau. Imatge a migdia a Calaf:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada