diumenge, 27 de juny del 2021

Fotografies de la setmana (21 al 27 de juny de 2021)

Dilluns 21 de juny: el temps es va estabilitzar clarament, amb domini del sol i algunes nuvolades no massa importants. Imatge al final de la tarda:


Dimarts 22 de juny: temps estable amb sol i algunes nuvolades a la tarda no gaire importants. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimecres 23 de juny: el pas d'una pertorbació al matí va deixar cels tapats i pluges febles a moderades, mentre que a la tarda es van obrir moltes clarianes amb ambient fresc. Imatge a la tarda a Calaf:


Dijous 24 de juny: de nou el temps es va estabilitzar amb rapidesa, amb algunes boires matinals i sol la resta de dia. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Divendres 25 de juny: jornada de temps ben estable, amb domini del sol i algunes nuvolades a la tarda a zones de muntanya. Imatge a la tarda del poble d'Aleny:


Dissabte 26 de juny: després d'un matí assolellat, a la tarda es van formar nuvolades amb algunes tempestes al Pirineu i extrem sud. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Diumenge 27 de juny: el dia ha estat tranquil amb un matí amb intervals de núvols prims i una tarda més assolellada. imatge a primera hora del dia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada