diumenge, 20 de juny del 2021

Fotografies de la setmana (14 al 20 de juny de 2021)

Dilluns 14 de juny: la setmana començava amb temps totalment estable, domini del sol i algunes nuvolades al Pirineu a la tarda. Imatge al final de la tarda:


Dimarts 15 de juny: va continuar el temps ben estable, amb sol, molta calor i alguna nuvolada de tarda al Pirineu. Imatge a la tarda mirant cap al nord-est:


Dimecres 16 de juny: el temps va començar a canviar, amb cels tapats i petits ruixats en forma de fang, amb temperatura més baixa. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Dijous 17 de juny: la inestabilitat va ser molt marcada a la tarda amb tempestes força generals i localment fortes, amb calamarsa i cops de vent intensos. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf quan descarregava amb força la primera tempesta:


Divendres 18 de juny: el temps es va estabilitzar amb sol i intervals de núvols prims sobretot a la tarda, Imatge a la tarda mirant cap a Aleny:


Dissabte 19 de juny: dia de temps insegur, amb molts núvols, algunes clarianes i petits ruixats en forma de fang sobretot a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 20 de juny: el dia ha començat amb temps molt inestable, amb cels tapats i tempestes que puntualment han estat fortes. Imatge a primera hora del matí minuts abans de l'arribada d'una tempesta a Calaf:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada