diumenge, 14 de març del 2021

Fotografies de la setmana (8 al 14 de març de 2021)

Dilluns 8 de març: apareixen les primeres flors del Pixallits (Muscari neglectum) en un prat a Castellfollit de Riubregós:


Dimarts 9 de març: després d'un matí emboirat, al migdia i a la tarda ràpidament es va anar imposant el sol. Imatge a migdia:


Dimecres 10 de març: dia de temps completament estable amb sol, bona visibilitat, vent fluix i temperatura suau. Imatge a migdia a Calaf:


Dijous 11 de març: a grans trets va continuar el temps molt tranquil amb domini del sol bona part de la jornada i tant sols amb un augment de núvols al vespre. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Divendres 12 de març: dia molt variable, amb un matí ben tapat pel pas d'un front poc actiu i tarda amb clar domini del sol. Imatge a primera hora de la tarda mirant cap al Pirineu:


Dissabte 13 de març: el temps va ser ben estable, amb cel completament serè tot el dia, vent fluix i molt bona visibilitat. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Diumenge 14 de març: avui hem tingut un dia estable, amb cel ben serè al matí i algunes nuvolades a la tarda poc importants, amb lleuger vent de mestral. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada