diumenge, 7 de març del 2021

Fotografies de la setmana (1 al 7 de març de 2021)

Dilluns 1 de març: l'ametller es troba en plena floració a la nostra zona, uns 10 dies abans del que seria esperable degut a les temperatures elevades que tenim des de mitjans de gener:


Dimarts 2 de març: l'entrada d'una massa d'aire africana en alçada va portar cels ennuvolats i amb molta pols del desert en suspensió, fet que provocava molt mala visibilitat. Imatge als volts de migdia:


Dimecres 3 de març: situació pràcticament calcada a la del dia anterior, amb cel ben tapat de núvols mitjencs i mala visibilitat degut a la pols en suspensió. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Dijous 4 de març: vam continuar amb un cel ennuvolat i amb presència de molta pols en suspensió que provocava calitja i mala visibilitat. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Divendres 5 de març: el temps va ser més inestable, amb un matí tapat i amb creixement de nuvolades a la tarda que van deixar alguns ruixats. Imatge a la tarda mirant cap al nord des de Calaf:


Dissabte 6 de març: dia de temps insegur, amb un matí ennuvolat i tarda amb ruixats a la meitat nord. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 7 de març: el dia ha començat amb molts núvols, vent en calma i temperatura suau:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada