diumenge, 21 de març del 2021

Fotografies de la setmana (15 al 21 de març de 2021)

Dilluns 15 de març: la setmana començava amb temps ben estable i domini del sol arreu del país. Imatge a migdia a Calaf:


Dimarts 16 de març: una altra de les espècies vegetals que aquests dies floreixen és la violera, típica de boscos de roures i pins en vessants obacs:


Dimecres 17 de març: una jornada més de temps ben estable, amb sol tot i que a la tarda van aparèixer bandes de núvols prims. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:


Dijous 18 de març: a grans trets va continuar el temps estable a l'altiplà, amb més sol al matí i amb un augment de núvols a la tarda pel nord del país. Imatge a primera hora de la tarda:


Divendres 19 de març: el pas d'un embossament d'aire fred de nord a sud va provocar ruixats a la tarda, en general molt poc importants i amb un ambient ben fred. Imatge a la tarda des de Conill mirant cap al Pirineu amb les nuvolades en desenvolupament:


Dissabte 20 de març: dia ben estable amb sol però amb ambient fred, sobretot a primera hora, i amb bona visibilitat. Imatge a la tarda als plans de Conill mirant cap a Calaf:


Diumenge 21 de març: el dia ha començat ben assolellat, amb vent fluix a moderat, bona visibilitat i ambient força fred:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada