diumenge, 28 de març del 2021

Fotografies de la setmana (22 al 28 de març de 2021)

Dilluns 22 de març: la setmana començava amb temps estable i domini del sol amb bandes de núvols prims. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dimarts 23 de març: plena floració de l'aranyoner (Prunus spinosa), petit arbust típic de vores de bosc i marges a la muntanya mitjana:


Dimecres 24 de març: temps ben estable amb cel serè arreu del país i amb temperatura ben suau. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 25 de març: va continuar l'estabilitat total amb sol i amb algunes bandes de núvols prims. Imatge a migdia a Calaf:


Divendres 26 de març: tot va continuar igual, amb temps ben estable, sol i bandes de núvols prims sense més conseqüències. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dissabte 27 de març: el pas d'un front poc actiu va deixar intervals de núvols sobretot al matí i de nou a partir de la tarda, sense precipitacions. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 28 de març: el dia ha estat completament assolellat a tot el país, i pràcticament no s'ha vist cap núvol. Imatge a primera hora del dia:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada