diumenge, 14 de febrer del 2021

Fotografies de la setmana (8 al 14 de febrer de 2021)

Dilluns 8 de febrer: comença la floració del boix, abans del que acostuma a ser habitual degut a les altres temperatures dels darrers dies:


Dimarts 9 de febrer: el pas d'un front atlàntic no gaire actiu va portar cels tapats i pluges febles gairebé a tot el país. Imatge a migdia amb cel ben tapat i pluja feble:


Dimecres 10 de febrer: durant el matí ens va passar un front atlàntic poc actiu, mentre que a la tarda el cel es va aclarir amb vent i molt bona visibilitat. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 11 de febrer: jornada de temps molt estable, amb sol i alguns núvols prims a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda des de Calaf mirant cap al nord:


Divendres 12 de febrer: un nou front ens va afectar durant el dia amb cels tapats i pluges febles sobretot al migdia i tarda. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf amb pluja feble:


Dissabte 13 de febrer: el matí va estar dominat pels núvols baixos, mentre que a la tarda el cel es va mostrar molt variable. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:


Diumenge 14 de febrer: l'entrada d'una massa d'aire molt humida des del mar ha provocat núvols abundants i plugims febles al llarg del dia. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf amb núvols i plugim feble des del camí de Sant Sebastià:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada