diumenge, 28 de febrer del 2021

Fotografies de la setmana (22 al 28 de febrer de 2021)

Dilluns 22 de febrer: l'om (Ulmus minor) és un petit arbre que acostuma a aparèixer als marges de camps i prop de les masies. En aquestes dates es troba en plena floració:


Dimarts 23 de febrer: durant el matí els núvols baixos van ser molt abundants, mentre que a la tarda es van anar trencant de forma progressiva. Imatge a Calaf a migdia amb cel encara força tapat:


Dimecres 24 de febrer: temps ben estable amb boires matinals i sol al migdia i la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dijous 25 de febrer: va continuar el temps molt estable amb núvols baixos a primera hora del dia i cel serè la resta de la jornada, amb núvols prims al tard. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Divendres 26 de febrer: jornada dominada pels núvols baixos, amb boira al matí, clarianes a migdia i de nou boira a partir de mitja tarda. Imatge a primera hora de la tarda amb intervals de núvols baixos a Calaf:


Dissabte 27 de febrer: dia de temps ben tranquil, amb molta boira al matí, migdia i fins entrada la tarda. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill amb mala visibilitat:


Diumenge 28 de febrer: el dia ha començat amb força núvols, mala visibilitat i temperatura fresca, i amb vent fluix de llevant:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada