diumenge, 21 de febrer del 2021

Fotografies de la setmana (15 al 21 de febrer de 2021)

Dilluns 15 de febrer: els camps d'ordi sembrats a l'hivern presenten un bon aspecte. En pocs dies començaran a créixer amb força:

Dimarts 16 de febrer: dia de temps ben estable, amb núvols baixos al matí i sol amb alguns núvols prims la resta del dia. Imatge a migdia:


Dimecres 17 de febrer: novament vam tenir temps ben estable, amb sol i alguns núvols poc importants, amb temperatura molt suau. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Dijous 18 de febrer: l'estabilitat absoluta va portar boires i núvols baixos a zones enclotades, mentre que a les zones altes dominava el sol i la bona visibilitat amb temperatura alta. Imatge a migdia amb boira des de la serra de Castelltallat:


Divendres 19 de febrer: jornada de temps absolutament estable a l'altiplà amb sol, sense núvols, vent fluix i temperatura ben alta. Imatge a la tarda a Calaf:


Dissabte 20 de febrer: dia tranquil amb un matí assolellat i tarda amb intervals de núvols prims. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 21 de febrer: la jornada ha començat amb cel clar però amb mala visibilitat degut al polsim en suspensió a l'atmosfera, i amb vent de llevant moderat:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada