diumenge, 7 de febrer del 2021

Fotografies de la setmana (1 al 7 de febrer de 2021)

Dilluns 1 de febrer: com cada any per aquesta època, la única espècie herbàcia a casa nostra que floreix és la ravenissa blanca (Diplotaxis erucoides):


Dimarts 2 de febrer: el temps va ser estable amb sol, bandes de núvols prims, vent fluix i molt bona visibilitat. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Dimecres 3 de febrer: nova jornada de temps bàsicament estable, amb domini del sol al matí i núvols prims a la tarda. Imatge a migdia amb cel mig tapat de núvols prims:


Dijous 4 de febrer: a grans trets vam continuar amb la mateixa situació de temps tranquil, amb sol i bandes de núvols prims, vent fluix i ambient molt suau. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Divendres 5 de febrer: la proximitat d'una depressió al sud de la península va provocar cels tapats de núvols prims i molta presència de pols en suspensió a la tarda. Imatge a la tarda amb cel tapat:


Dissabte 6 de febrer: el dia va ser molt variable, amb domini dels núvols sobretot al matí i amb molt mala visibilitat degut a la forta presència de pols en suspensió. Imatge a mig matí de Calaf:


Diumenge 7 de febrer: el dia ha començat amb cels tapats, ambient més fred i pluges molt febles:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada