diumenge, 13 de desembre del 2020

Fotografies de la setmana (7 al 13 de desembre de 2020)

Dilluns 7 desembre: durant el matí ens va passar un front poc actiu amb pluges febles, a la tarda es van obrir clarianes tot i el domini dels núvols baixos. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dimarts 8 de desembre: el front del dia anterior es va allunyar, amb boira a primera hora i domini del sol la resta del dia. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Dimecres 9 de desembre: temps estable, amb boira al matí i domini del sol a la tarda. Imatge a la tarda mirant cap al nord de Calaf:


Dijous 10 de desembre: un nou front ens va creuar al matí amb plugims febles, mentre que a la tarda es va allunyar amb més domini del sol. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Divendres 11 de desembre: el pas d'un front una mica més actiu va portar pluges febles sobretot al matí, amb boires persistents tot el dia. Imatge a primera hora de la tarda amb boira a Calaf:


Dissabte 12 de desembre: durant el matí van predominar els núvols baixos, mentre que a la tarda el cel es va aclarir degut al vent moderat a fort de serè. Imatge a primera hora de la tarda:


Diumenge 13 de desembre: després d'un matí amb boira, a la tarda hem tingut intervals de núvols prims amb bona visibilitat. Imatge a la tarda a Calonge de Segarra:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada