diumenge, 20 de desembre del 2020

Fotografies de la setmana (14 al 20 de desembre de 2020)

Dilluns 14 de desembre: els conreus de colza, com aquest dels voltants de Calaf, presenten un molt bon aspecte. Fins i tot es troben amb un estadi de desenvolupament molt avançat degut a la manca de fred dels darrers dies:


Dimarts 15 de desembre: durant el matí ens va passar un front molt poc actiu, mentre que a la tarda el cel es va aclarir. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Dimecres 16 de desembre: dia de temps molt tranquil, amb sol, vent fluix, bona visibilitat i ambient molt suau. Imatge a mig matí des d'Aguilar de Segarra mirant cap a Calaf:


Dijous 17 de desembre: el temps va ser insegur a l'est del país, amb cels tapats, i molt més assolellat al centre i ponent, amb temperatura suau. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Divendres 18 de desembre: el pas d'una pertorbació poc activa va portar cels ben tapats tota la jornada i alguns plugims febles al matí i de nou a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf amb cel tapat:


Dissabte 19 de desembre: tal i com ha estat la setmana, el matí va ser ennuvolat mentre que a la tarda es van obrir algunes clarianes. Imatge al final de la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 20 de desembre: dia dominat per la boira, espessa al matí i més aixecada a la tarda. Imatge a la tarda als plans de Conill:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada