diumenge, 27 de desembre del 2020

Fotografies de la setmana (21 al 27 de desembre de 2020)

Dilluns 21 de desembre: la setmana començava amb temps anticiclònic i amb boires al matí i clarianes a la tarda. Imatge a primera hora de la tarda amb cel ja sense boira a Calaf:


Dimarts 22 de desembre: nou dia tranquil amb núvols alts al matí i més sol de cara a la tarda. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Dimecres 23 de desembre: va continuar el temps en general tranquil, amb sol i bandes de núvols alts i mitjos. Imatge a la tarda mirant cap al nord des de Calaf:

Dijous 24 de desembre: el pas d'un front poc actiu va portar molts núvols al matí, mentre que a la tarda es van obrir clarianes de ponent a llevant. Imatge a primera hora de la tarda:


Divendres 25 de desembre: dia de temps estable i assolellat però fred, amb vent de mestral que a estones va bufar amb intensitat. Imatge a primera hora de la tarda:

Dissabte 26 de desembre: l'entrada d'aire fred va portar cels serens al matí i núvols prims a la tarda, amb vent i ambient gèlid. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 27 de desembre: el dia ha començat amb boires que puntualment han estat gebradores, com aquesta als voltants de Calaf a primera hora, i ha acabat amb cel tapat i ambient ben fred:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada