diumenge, 6 de desembre del 2020

Fotografies de la setmana (30 de novembre a 6 de desembre de 2020)

Dilluns 30 de novembre: l'arboç (Arbutus unedo) és un arbust que apareix en indrets assolellats de les terres baixes, freqüent en pinedes de pi blanc cremades. En aquesta època fructifica oferint les cireres d'arboç:


Dimarts 1 de desembre: la boira va ser espessa i persistent tot el dia, amb ambient fred i humit i mala visibilitat. Imatge a la tarda als voltants de Calaf:


Dimecres 2 de desembre: a primera hora del dia hi havia bancs de boira que es van desfer amb rapidesa deixant una jornada assolellada. Imatge a migdia mirant cap al nord:


Dijous 3 de desembre: dia de matí emboirat i tarda més assolellada, amb intervals de núvols prims. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Divendres 4 de desembre: durant el matí ens va creuar un front fred amb molts núvols però sense pluja, mentre que a la tarda el cel es va aclarir amb vent serè moderat. Imatge a la tarda:


Dissabte 5 de desembre: dia de matí tapat de núvols baixos i migdia i tarda molt més assolellats. Imatge a primera hora de la tarda:


Diumenge 6 de desembre: jornada molt similar a l'anterior, amb un matí més tapat i tarda amb domini del sol, i vent moderat. Imatge a migdia:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada