diumenge, 11 d’octubre del 2020

Fotografies de la setmana (5 a 11 d'octubre de 2020)

Dilluns 5 d'octubre: el bruc d'hivern (Eric multiflora) és una espècie arbustiva pròpia de les pinedes de pi blanc esclarissades com ara a la serra de Rubió, i comença a florir en aquestes dates:


Dimarts 6 d'octubre: el dia va ser molt tranquil, amb sol al matí i núvols prims a la tarda, i amb temperatura més alta. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimecres 7 d'octubre: el pas d'una petita cua de front ens va portar intervals de núvols prims sense més conseqüències. Imatge a la tarda a Calaf:


Dijous 8 d'octubre: dia de matí mig ennuvolat sobretot a l'est del país, i tarda amb domini del sol arreu. Imatge a la tarda als plans de Conill:


Divendres 9 d'octubre: temps variable amb intervals de núvols i alguns ruixats al vespre al nord-est del país. Imatge a la tarda:

Dissabte 10 d'octubre: el pas d'un front de nord a sud a la tarda va portar ruixats al nord i est del país i vent i alguns núvols a la nostra zona. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Diumenge 11 d'octubre: el front es va allunyar i ha quedat un dia amb sol, alguns núvols a la tarda, ambient més fresc i vent moderat. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada